Amanida de pop

Les receptes de la blocaire La Dolors

Amanida de pop
Amanida de pop | Dolors Mateu
Dolors Mateu
23 de juliol del 2017
Actualitzat a les 4:24h
Fa molts anys el salpicó de marisc era un plat que et podies trobar habitualment en la carta dels restaurants, fins i tot podies trobar preparat congelat.
Aquesta és una versió realitzada amb pop, que podeu comprar ja cuit o fer-ho vosaltres i totes, la meva recepta de pop cuit (aquí)     
 
Ingredients per a 4 persones:
500 gr. de pop cuit
½ Pebrot vermell
½ pebrot verd carnós
1 ceba tendra
Vinagre de xerès
Sal, pebre blanc
Oli d'oliva verge extra
Sal en escates
 
Trossegeu el pop cuit a trossets de mos.
Renteu i talleu els pebrots i la ceba d'una mida similar.
 
Barregeu una part de vinagre amb 3 d'oli (és a dir si posem 10cc. de vinagre, afegir 30cc. d’'oli), sal  i pebre.
 
Barregeu tot i deixeu reposar a la nevera perquè els sabors s'amalgamin.
Acompanyeu si es desitja amb unes fulles de ruca.
 
NOTA:  Millor si es deixa fet amb anterioritat.
** La quantitat de pop és orientativa i es poden aprofitar les puntes de les potes o parts que no resultin tan boniques a la vista.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.