La víctima mortal de l'accident de Maials és una dona de 51 anys d'Almeria

Cinc persones més van resultar ferides en un xoc frontal múltiple amb quatre turismes implicats

Imatge de lloc de l'accident
Imatge de lloc de l'accident | ACN
Redacció
22 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:18h
La víctima mortal de l'accident que es va registrar aquest divendres a la tarda a la C-12 a Maials (Segrià) és una dona de 51 anys veïna d'Almeria, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Cinc persones més van resultar ferides en un xoc frontal múltiple amb quatre turismes implicats que va obligar a tallar la carretera durant més de dues hores. La dona que va morir era la passatgera davantera d'un dels cotxes. 

Dos dels ferits estan greus. Són una dona de 58 anys que va ser traslladada en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII i un home de 55 anys també traslladat en helicòpter a l'Hospital Arnau de Vilanova. A banda, dues persones més van patir lesions de gravetat menor i una cinquena presentava ferides lleus. Són dos homes i una dona entre 59 i 81 anys. 

Els Mossos d’Esquadra van rebre l'avís del sinistre a les 18.17 hores. Concretament el xoc va tenir lloc al punt quilomètric 100.5 de la C-12 a Maials (Segrià).

Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos, nou dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Pel que fa l'afectació viària, la via va estar totalment tallada al trànsit fins a dos quarts de nou aproximadament, moment en què es va poder habilitar pas alternatiu per un carril. La circulació va quedar totalment restablerta cap a dos quarts de deu de la nit.