Tartaletes de xocolata blanca i gerds

La recepta de la blocaire La Dolorss

Tartaletes de xocolata i gerds
Tartaletes de xocolata i gerds | Dolors Mateu
Dolors Mateu
16 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:58h
Les cassoletes que ja venen comercialitzades es poden emprar per aperitius, són còmodes d'usar i la seva presència a la taula queda molt bé.
Admeten molts farcits, també de dolços.
 
Ingredients per a 10 cassoletes:

30 gr. de xocolata blanca
170 cc. de crema de llet
2 g de gelatina en fulla
10-12 gerds
sucre glacé
 
Poseu en remull en aigua freda la gelatina durant uns 10 minuts.
 
Mentre escalfeu 100 cc de crema de llet i desfeu-hi la xocolata blanca, remoure bé. Reserveu.
 
Escalfeu els 70 cc de crema de llet restant i desfeu-hi la gelatina remullada ben escorreguda. Remeneu perquè es desfaci.
 
Barregeu bé les dues preparacions: la de la xocolata i la de la gelatina.
Deixeu temperar i ompliu les cassoletes guardant-les en la nevera perquè acabin de refredar-se i es solidifiqui la xocolata.
 
Abans de servir decoreu amb un gerd, una fulla de menta i tireu per sobre sucre glacé.
 
NOTA: El nombre de cassoletes és orientatiu ja que depèn de la mida d'aquestes i de la quantitat de xocolata amb que les omplim.