El millor piragüisme se cita a Sort

Des d'aquest cap de setmana i fins el següent, se celebraran tant proves oficials com d'obertes per als aficionats

Redacció
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 23:58h
Sort acollirà els millors piragüistes en el 54a edició del Ral·li Internacional
Sort acollirà els millors piragüistes en el 54a edició del Ral·li Internacional | Ajuntament
Sort torna a ser seu del millor piragüisme internacional. El riu Noguera Pallaresa, al seu pas per la població pallaresa, acollirà la 54a edició del Ral·li Internacional, que combina un seguit de proves oficials d'eslàlom i d'estil lliure, com proves obertes que permetran a qualsevol aficionat d'aquest esport a posar-se a prova. 

La competició s'iniciarà aquest cap de setmana i s'allargarà fins el diumenge 23 de juliol. La Copa d'Espanya d'Estil Lliure arrencarà la competició aquest dissabte, dia en que també se celebrarà l'Open de Kayak Cros. El dimarts i el dimecres serà el torn de la Copa Catalana de Joves Promeses i del descens en els trams de Llavorsí a Sort i de Sort a Montardit.

L'Open de Ràfting Nocturn arribarà el dijous 20, juntament amb el sopar popular i les actuacions musicals de "Los 1000 hombres" i DJ Xavi. El divendres se celebrarà l'Open d'Esquimotatge, en les seves proves classificatòries i les finals. El Ral·li Internacional clourà el dissabte i el diumenge amb la Copa d'Espanya Joves Promeses. 

La 54a edició del Ral·li Internacional està organitzat per l'Associació Esportiva Pallars i l'Ajuntament de Sort, amb l'objectiu de promocionar Sort i el riu Noguera Pallaresa com a destinació de piragüisme d'aigües braves. Els aficionats al piragüisme que vulguin participar en les proves obertes s'haurà d'inscriure al portal web de Kayak Sort
 

Consulta el programa del 54è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa