Álvaro Campos se'n va del Lleida Esportiu

El jugador ha agraït el tracte rebut i ha justificat la seva marxa per la seva futura paternitat i la voluntat d'estar a prop de la seva família

Imatge del porter Álvaro Campos
Imatge del porter Álvaro Campos | Lleida Esportiu
Redacció
11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:45h
El Lleida Esportiu ha anunciat aquest dimarts de manera oficial la rescissió del contracte amb el porter Álvaro Campos. El president, Albert Esteve, ha indicat que aquesta no era la voluntat de la directiva, que ha fet els possibles per tal que el jugador es quedés al club, però els motius personals de Campos, que serà pare properament, han fet inviable la seva continuïtat.

"Les circumstàncies personals són més importants que les futbolístiques", ha dit el futbolista valencià, que ha indicat que a causa de la seva futura paternitat prefereix estar a prop de la família, una decisió que, ha dit, va prendre conjuntament amb la seva parella. Campos ha agraït el tracte rebut per part dels propietaris del club i de l'afició, i ha admès que està preocupat pel fet que no té equip atès les seves condicions de mobilitat. En aquest sentit, Campos no ha tancat la porta a tornar a Lleida si es donen les condicions, un fet que ha reblat Albert Esteve, que ha indicat que el club està disposat a tornar-lo a fitxar.