Una nena de 4 anys mor en un xoc frontal pel fum de l'incendi de la Noguera

El foc ha cremat 66 hectàrees agrícoles i una de forestal

Foc agrícola a la Noguera
Foc agrícola a la Noguera | Bombers
Redacció
08 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:43h
Una nena de 4 anys ha mort aquest matí a causa d'un xoc frontal a la C-14 a Artesa de Segre (la Noguera). L'accident, segons ha avançat el 324 i ha confirmat el Servei Català del Trànsit, ha estat provocat pel fum de l'incendi agrícola que aquest matí ha afectat la zona. La carretera ha quedat tallada per ambdós successos entre Artesa i Ponts.

El vehicle en què viatjava la menor ha envaït el sentit contrari per intentar evitar la columna de fum de l'incendi i ha xocat frontalment amb un altre vehicle. A banda de la menor morta, hi ha sis ferits més de diversa consideració. Arran de la incidència s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i sis del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), entre aquestes l’helicòpter medicalitzat.

El foc, que s'ha declarat poc abans de dos quarts d'onze onze de matí, ha mobilitzat una vintena de dotacions terrestres dels Bombers i nou mitjans aeris. Fonts del cos d'emergències han explicat a NacióDigital que l'incendi, estabilitzat poc després de les 12 del migdia, ha afectat bàsicament camps segats al marge de la carretera, bales de palla així com una petita zona forestal. Concretament, han cremat 66 hectàrees agrícoles i una de forestal.