Joan Capdevila torna a dir adéu al futbol

El futbolista de Tàrrega penja les botes després d'acabar la seva carrera al Santa Coloma d'Andorra un cop havia anunciat la seva retirada el 2015 per una lesió

Imatge de Joan Capdevila
Imatge de Joan Capdevila | CCMA
Redacció
06 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:04h
El futbolista de Tàrrega, Joan Capdevila, s'ha retirat del futbol. Així ho a comunicat ell mateix després que el seu equip, el FC Santa Coloma d'Andorra, empatés el seu matx de la fase prèvia de la Lliga de Campions contra l'Alashkert d'Armènia. Capdevila, de 39 anys, va disputar d'aquesta manera el seu darrer partit oficial i s'ha convertit en el futbolista lleidatà que més encontres ha disputat a Primera Divisió, un total de 410, 18 més que el blaugrana Carles Puyol.

El targarí, campió d'Europa amb Espanya el 2008, del món el 2010 i medalla de plata a l'Olimpíada de Sydney, ja va anunciar que penjava les botes el 2015 després d'una lesió, però l'any passat va anunciar per sorpresa que tornava als terrenys de joc a Andorra. Capdevila va assegurar després del partit del Santa Coloma que l'ha omplert molt acabar la seva trajectòria professional envoltat dels seus fills. El de l'Urgell ha jugat l'Espanyol, l'Atlètic de Madrid, el Deportivo de la Corunya, el Vila-real, el Benfica, el NorthEast United de la Índia i el Lierse Sportkring belga. Ha jugat 60 partits amb la selecció espanyola i 10 amb la catalana.