Marc Márquez guanya a Alemania i es posa líder del Mundial

El pilot de Cervera guanya el vuitè gran premi consecutiu a Sachsenring

Marc Márquez, celebrant la victòria a Sachsenring
Marc Márquez, celebrant la victòria a Sachsenring | Marc Márquez
03 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:01h
El pilot de Cervera, MarcMárquez, s'ha convertit en el nou líder del Mundial de Moto GP després de guanyar elGran Premid'Alemanya que s'ha disputat aSachsenring.Márquez ha guanyat per davantdel localJonasFolgeri de DaniPedrosa.

La cursade Sachsenringhavia de ser,segonsMárquez, "un duel entrePedrosa ijo", però finalment ho va ser amb Folger, que li va plantar cara fins al final. "Quanel vaig veureallà vaig pensar que això podria treure punts als meus rivals", assegurava el de Cervera, que va admetre que la persecució de l'alemany li va semblar pesada. En les darreres voltes, Márquez va obrir gas per desfer-se del seu perseguidor i aconseguir la seva vuitena victòria al circuit, un fet que ningú més no ha aconseguit.

Per primeravegada en l'èpocade MotoGP, només 10puntsseparen els quatreprimers:Márquez(129),Viñales(124), Dovizioso(123)i Rossi(119).Desprésde l'embolicdelspneumàticsi delsproblemesdelsequipsde fàbrica, el campionat ja ha arribat al seu equador.