02
de juliol
del
2017
Actualitzat
a les
2:37h
Normalment quan diem, sentim o llegim rotllets de primavera ens ve la imatge d'aquests deliciosos rotllets daurats i cruixents. Doncs en aquesta ocasió no, són rotllets frescos ideals per menjar quan fa calor , no cal cuinar, són fàcils i admeten els ingredients que més us agradin o que tingueu a casa.
La massa és un full, una hòstia de paper d'arròs, només s'ha de posar uns segons en aigua calenta, s'estoven i els tenim a punt per omplir.
Ingredients per a 16 rotllets:
16 hòsties de paper d'arròs
½ pebrot vermell
½ pebrot verd carnós
1 pastanaga
½ cogombre
1-2 alvocats
100 gr. de salmó fumat
Per a la salsa agredolça:
150cc de suc de pinya
2 c / s de vinagre d'arròs
2 c / s de ketchup
1 c / s rasa de sucre bru
1 c / s de salsa de soja
½ c / c de Gingebre en pols
Feu la salsa: poseu el suc de pinya a escalfar, quan comenci a bullir afegiu el sucre i remeneu fins que es dissolgui.
Aneu afegint els altres ingredients, menys el gingebre i porteu a ebullició suau fins que comenci a espessir una mica, no més de 5 minuts.
Afegiu el gingebre, remeneu fins dissoldre i deixeu refreda la salsa.
Feu els rotllets: agafeu tots els vegetals, talleu-los en tires fines i feu el mateix amb el salmó. Reserveu tot per separat.
Hidrateu les hòsties com ens indica el fabricant, feu-les d'una en una, les deixeu sobre un drap, assequeu, col·loqueu-les sobre una fusta (de les de tallar), les ompliu i per tancar-les primer enrotlleu un extrem, cobrint el farciment, doblegueu els laterals cap a dins i ja acabeu d'enrotllar.
Posar-les en el plat de servir i les acompanyeu amb la salsa agredolça i una mica d'amanida.
NOTA: Les hòsties d'arròs es poden trobar amb facilitat en supermercats.
** Les hòsties posar-les en remull d'una en una, en cas contrari es pegarien entre elles, pot ser entretingut però així estareu segurs de fer-ho bé.
** Manipular amb cura, són fràgils, es trenquen de seguida.
** c / s = cullerada sopera
** c / c = culleradeta de les de cafè
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
La massa és un full, una hòstia de paper d'arròs, només s'ha de posar uns segons en aigua calenta, s'estoven i els tenim a punt per omplir.
Ingredients per a 16 rotllets:
16 hòsties de paper d'arròs
½ pebrot vermell
½ pebrot verd carnós
1 pastanaga
½ cogombre
1-2 alvocats
100 gr. de salmó fumat
Per a la salsa agredolça:
150cc de suc de pinya
2 c / s de vinagre d'arròs
2 c / s de ketchup
1 c / s rasa de sucre bru
1 c / s de salsa de soja
½ c / c de Gingebre en pols
Feu la salsa: poseu el suc de pinya a escalfar, quan comenci a bullir afegiu el sucre i remeneu fins que es dissolgui.
Aneu afegint els altres ingredients, menys el gingebre i porteu a ebullició suau fins que comenci a espessir una mica, no més de 5 minuts.
Afegiu el gingebre, remeneu fins dissoldre i deixeu refreda la salsa.
Feu els rotllets: agafeu tots els vegetals, talleu-los en tires fines i feu el mateix amb el salmó. Reserveu tot per separat.
Hidrateu les hòsties com ens indica el fabricant, feu-les d'una en una, les deixeu sobre un drap, assequeu, col·loqueu-les sobre una fusta (de les de tallar), les ompliu i per tancar-les primer enrotlleu un extrem, cobrint el farciment, doblegueu els laterals cap a dins i ja acabeu d'enrotllar.
Posar-les en el plat de servir i les acompanyeu amb la salsa agredolça i una mica d'amanida.
NOTA: Les hòsties d'arròs es poden trobar amb facilitat en supermercats.
** Les hòsties posar-les en remull d'una en una, en cas contrari es pegarien entre elles, pot ser entretingut però així estareu segurs de fer-ho bé.
** Manipular amb cura, són fràgils, es trenquen de seguida.
** c / s = cullerada sopera
** c / c = culleradeta de les de cafè
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss