Rotllets de primavera amb alvocat, salmó i salsa agredolça

La recepta de la blocaire La Dolorss

Rotllets de primavera
Rotllets de primavera | Dolors Mateu
Dolors Mateu
02 de juliol del 2017
Actualitzat a les 2:37h
Normalment quan diem, sentim o llegim rotllets de primavera ens ve la imatge d'aquests deliciosos rotllets daurats i cruixents. Doncs en aquesta ocasió no, són rotllets frescos ideals per menjar quan fa  calor , no cal cuinar, són fàcils i admeten els ingredients que més us agradin o que tingueu a casa.
 
La massa és un full, una hòstia de paper d'arròs, només s'ha de posar uns segons en aigua calenta, s'estoven i els tenim a punt per omplir.
 
Ingredients per a 16 rotllets:
16 hòsties de paper d'arròs
½ pebrot vermell
½ pebrot verd carnós
1 pastanaga
½ cogombre
1-2 alvocats
100 gr. de salmó fumat

Per a la salsa agredolça:
150cc de suc de pinya
2 c / s de vinagre d'arròs
2 c / s de ketchup
1 c / s rasa de sucre bru
1 c / s de salsa de soja
½ c / c de Gingebre en pols
 
Feu la salsa:  poseu el suc de pinya a escalfar, quan comenci a bullir afegiu el sucre i remeneu fins que es dissolgui.
Aneu afegint els altres ingredients, menys el gingebre i porteu a ebullició suau fins que comenci a espessir una mica, no més de 5 minuts.
Afegiu el gingebre, remeneu fins dissoldre i deixeu refreda la salsa.
 
Feu els rotllets: agafeu tots els vegetals, talleu-los en  tires fines i feu el mateix amb el salmó. Reserveu tot per separat.
 
Hidrateu les hòsties com ens indica el fabricant, feu-les d'una en una, les deixeu sobre un drap, assequeu, col·loqueu-les sobre una fusta  (de les de tallar), les ompliu i per tancar-les primer enrotlleu un extrem, cobrint el farciment, doblegueu els laterals cap a dins i ja acabeu d'enrotllar.
 
Posar-les en el plat de servir i les  acompanyeu amb la salsa agredolça i una mica d'amanida.
 
NOTA: Les hòsties d'arròs es poden trobar amb facilitat en supermercats.
** Les hòsties posar-les en remull d'una en una, en cas contrari es pegarien entre elles, pot ser entretingut però així estareu segurs de fer-ho bé.
** Manipular amb cura, són fràgils, es trenquen de seguida.
** c / s = cullerada sopera
** c / c = culleradeta de les de cafè
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
 
Blog de cuina de la dolorss