Detenen un veí de Lleida per assaltar una botiga amb unes tisores i robar 300 euros

La Guàrdia Urbana també arresta un jove de 16 anys per robar un ventilador de l'escola de Pardinyes

Redacció
30 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:52h
Un veí de Lleida de 48 anys i de nacionalitat espanyola va ser detingut aquest dijous per la Guàrdia Urbana acusat de robar 300 euros d'una botiga armat amb unes tisores. Els fets van passar poc abans de les dues del migdia a l'avinguda de Madrid de la capital del Segrià.

La responsable de l'establiment va alertar els agents que havia estat víctima del robatori i els va assenyalar el presumpte lladre mentre fugia. Quan el van enxampar, l'home portava a sobre els 300 euros i les tisores amb les quals hauria amenaçat la dependenta. El van detenir acusat d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació. D'altra banda, aquest dijous a la tarda la Guàrdia Urbana de Lleida també va arrestar un jove de 16 anys veí de la ciutat per robar un ventilador de l'escola de Pardinyes.
 
En aquest cas, cap a les set de la tarda una patrulla va veure el noi que sortia del col·legi, al carrer Anastasi Pinós, amb una capsa a les mans. En veure els agents, la va deixar immediatament i va fugir corrents fins que el van poder aturar al carrer Miquel de Cortiada després d'una persecució. Segons la policia local, a l'escola només s'hi podia accedir escalant la tanca i van comprovar que la porta del gimnàs estava oberta, tot i que no s'observava cap dany. També van recuperar la capsa dins la qual hi havia un ventilador.

El jove va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. A més, quan els agents van escorcollar el noi li van trobar una bossa de marihuana i van informar el pare del menor que es podia acollir al programa socioeducatiu de mesures alternatives.