La Paeria, el segon ajuntament català amb major índex de penetració a les xarxes, segons un estudi

L'alcalde, Àngel Ros, entre els cinc amb més presència

Redacció
26 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:45h
Àngel Ros, abans d'un ple
Àngel Ros, abans d'un ple | Àlvar Llobet
L’Ajuntament de Lleida és el tercer consistori de tot l’Estat i el segon de Catalunya amb un major índex de penetració a les xarxes – percentatge de seguidors en relació a la població total del municipis. Així es desprèn de II edició de l’estudi "Ayuntamientos y Alcaldes en las redes sociales", elaborat per la consultora ACH Cambre, que ha analitzat 2.300 perfils i pàgines de xarxes socials i alcaldes de totes les capitals de província de l’Estat.

La primera ciutat en aquest rànquing és Sant Sebastià, seguida de Barcelona i en tercer lloc, la ciutat de Lleida. Respecte a l’estudi de l’any passat, l’Ajuntament de Sant Sebastià és el que més ha crescut en ràtio de penetració en Xarxes Socials, seguit de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Ros, entre els cinc alcaldes amb més presència a les xarxes

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, també se situa entre els cinc alcaldes de tot l’Estat amb major presència a la xarxa. La primera tinent d’alcalde i regidora de Noves Tecnologies, Montse Mínguez, ha destacat que aquest rànquing mostra l’aposta de l’Ajuntament de Lleida per les tecnologies de la informació i per les noves eines de comunicació amb la ciutadania.