Passa a disposició judicial l'empresari carni lleidatà detingut per la mort del seu cunyat

La víctima va desaparèixer dilluns a Albesa i el seu cadàver seria el que es va trobar ahir divendres dins el maleter d'un cotxe a Barcelona

Redacció
24 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:59h
Imatge del cotxe on s'ha trobat el cadàver
Imatge del cotxe on s'ha trobat el cadàver | ACN
L'empresari carni detingut per la mort del seu cunyat ha passat aquest dissabte al migdia a disposició judicial a Lleida. Els Mossos han lliurat prèviament l'atestat policial del cas. El sospitós, Josep Puig-gros, de 47 anys i veí de Benavent de Segrià, va ser detingut dimecres pels Mossos d'Esquadra i la víctima, Eduard Ardiaca., va desaparèixer el passat dilluns a Albesa (Noguera) i el seu cadàver seria el que es va trobar ahir divendres dins el maleter d'un cotxe aparcat al barri d'Hostafrancs de Barcelona.

L'avançat estat de descomposició del cos dificultarà la confirmació de la identificació. El cotxe on es va trobar el cadàver però –estacionat al carrer de Béjar- coincideix plenament amb la descripció del vehicle en el qual es va veure per última vegada Eduard A. Segons el seu advocat, l'acusat té previst declarar.
 
L'Alfons Llaveria, amo del restaurant "El racó de l'Alfons", va explicar als mitjans que va notar des de quarts de nou del matí una forta olor al carrer. Pensava que era peix podrit o fruit de l'habitual 'botellot' que es fa a la zona, propera a una discoteca. Posteriorment, ha vist una taca prop d'un Volkswagen Golf de color gris, molt nou i amb la matrícula d'un concessionari de Lleida. Ha intentat netejar la taca amb aigua i lleixiu, però no marxava. Per això ha avisat els serveis municipals de neteja, que han descobert que el maleter del cotxe gotejava un líquid vermellós per sota. Per això, cap a les 12 del migdia han avisat els Mossos d'Esquadra, que han descobert un cadàver al maleter. El cotxe portava una multa d'aparcament des del passat dilluns, dia 19, just el dia que va desaparèixer Eduard A.