ERC reclama la reparació del rellotge de l'Escorxador

Els republicans demanaran un informe per saber l'estat del rellotge i  si s'escau que es realitzin els tràmits per reparar-lo en la màxima brevetat possible

Imatge del rellotge de l'escorxador
Imatge del rellotge de l'escorxador | Paeria
Redacció
23 de juny del 2017
Actualitzat a les 10:58h
El grup municipal d'ERC-Avancem a la Paeria ha demanat en la Comissió d'Urbanisme que la Paeria gestioni l'elaboració d'un informe per saber l'estat del rellotge de l'Escorxador, ja que a data d'avui el rellotge de l'edifici municipal es troba aturat.

Josep Maria Baiget, Portaveu del grup municipal, explica que tot hi haver fet un prec i una pregunta en ambdues anteriors comissions, el consistori encara no els ha donat cap resposta. "No sabem si està espatllat i s'està reparant o no. Vista la nul.la voluntat d'atendre aquesta temàtica, presentem una Proposta de Resolució a fi i efecte es realitzin les gestions oportunes per al seu normal funcionament i així aconseguir el seu gaudi per a la ciutadania", apunta Baiget.

En aquest sentit els republicans demanaran que s'elabori un informe per saber l'estat actual del rellotge i en cas que estigui espatllat, que s'elabori també un pressupost de reparació. "Un cop tinguem tota aquesta informació demanarem es realitzin els tràmits per reparar-lo, si s'escau, en la màxima brevetat i alhora es garanteixi el seu normal funcionament", finalitza Baiget.