Toni Menchón, nou entrenador del Juvenil A del Lleida Esportiu

Nascut a Balaguer i de 41 anys, dirigirà el conjunt blau a Divisió d'Honor

Toni Menchón, nou entrenador del Juvenil A
Toni Menchón, nou entrenador del Juvenil A | Lleida Esportiu
17 de juny del 2017
Actualitzat a les 19:16h
El Lleida Esportiu ha anunciat aquest dissabte que ha arribat a un acord amb Toni Menchón perquè es converteixi en el nou tècnic del Juvenil A. El preparador, de 41 anys, natural de Balaguer, i amb títol d’entrenador nacional, encapçalarà el projecte de l’equip de cara a la nova temporada, on el conjunt blau tornarà a competir a Divisió d’Honor, després d’haver assolit l’ascens de categoria.

Experiència a Tercera Divisió com a tècnic

Menchón, que va entrenar la passada campanya el CF Organyà, a Segona Catalana, disposa d’experiència a les banquetes de Tercera Divisió, on va dirigir el CF Balaguer, i així mateix, també ha estat tècnic del filial i el juvenil del club de la Noguera, a més del CE Artesa de Segre i el CF Vallfogona de Balaguer.

Play-offs i Copa Catalunya com a jugador

Al seu torn, com a futbolista, en la posició de mig centre defensiu, va desenvolupar gran part de la seva carrera al CF Balaguer, amb qui va guanyar dos títols de lliga de Tercera Divisió, va disputar tres play-offs d’ascens a Segona B, i va ser campió de la Copa Catalunya, al llarg d’una trajectòria on també va ser jugador de la UE Tàrrega.

Jordi Esteve: "Ens ajudarà a consolidar l’equip a la màxima categoria"

El director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha qualificat Menchón com un entrenador “contrastat”, que pot “aportar el seu ampli bagatge als futbolistes de la plantilla”, amb el doble objectiu “d’ajudar a consolidar el conjunt a la màxima categoria del futbol base estatal”, i de “seguir formant futurs jugadors per al filial i el primer equip”.