Els minuts de més tensió durant el partit entre el Vallfogona i el Térmens

L'àrbitre ha mostrat tres targetes vermelles durant la part final del partit

12 de juny del 2017
Actualitzat a les 12:38h
Imatge de la tangana entre els dos equips
Imatge de la tangana entre els dos equips | Gol.Cat
El Club de Futbol Vallfogona s'ha convertit aquest diumenge en nou equip de Segona Catalana en empatar contra el Térmens per 1 a 1. La victòria del partit d'anada li ha servit al conjunt de Dani Valls per assolir l'ascens, una fita que ha aconseguit patint en els darrers minuts del matx.

Després del gol dels termenins, i segons recull el portal Gol.Cat, l'encontre s'ha escalfat i l'àrbitre ha mostrat tres targetes vermelles en pocs minuts. Una picabaralla ha acabat amb Robert i Tenorio camí dels vestidors abans d'hora, mentre que una presumpta agressió de Conrad a un jugador del Térmens també ha estat amonestada amb vermella directa davant la sorpresa del futbolista, que havia entrat al terreny de joc pocs minuts abans.