El Lleida Esportiu fitxa el mig centre Moustapha Gning

El senegalès té 28 anys i prové de l'Ebro

Redacció
10 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:32h
Imatge de Moustapha Gning
Imatge de Moustapha Gning | cedida Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ha fitxat el mig centre Moustapha Gning, de 28 anys, procedent del CD Ebro. El futbolista, d’1’84 metres i 80 quilos de pes, va néixer a Dakar (Senegal), i s’ha compromès amb el conjunt blau per les pròximes dues temporades. Amb una dilatada trajectòria a Segona Divisió B, el jugador suma més de 180 partits disputats a la categoria, on a banda del club de la capital aragonesa, va militar anteriorment a la UD Logroñés, el CD Sariñena i també la SD Amorebieta.

Intensitat i capacitat de treball al centre del camp

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida Esportiu, ha definit Moustapha com un migcampista “box to box”, amb "molta capacitat de treball i dinamisme d’àrea a àrea", i que es caracteritza per la seva "intensitat alta" a la zona ampla, amb "arribada de segona línia, esforç en la primera pressió i múscul", qualificant-lo com un reforç "de màxim nivell" per a l’equip lleidatà.

​Amb Gning ja són tres els fitxatges que ha fet el club de cara a la propera temporada després de les incorporacions dels defenses Marc Trilles i Aitor Núñez.