Actel acomiada el seu director comercial en plena campanya de fruita

El grup cooperatiu no ha donat explicacions sobre aquesta decisió

Imatge del director comercial, Josep Lluís Trilla
Imatge del director comercial, Josep Lluís Trilla | Actel
Redacció
09 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:08h
El grup cooperatiu lleidatà ActelGrup ha acomiadat el seu director de l'àrea comercial i màrqueting, Josep Lluis Trilla, en plena campanya de fruita dolça, el principal negoci de la companyia, que de moment no ha triat la persona que rellevarà el responsable de l'àrea. El grup, que va tancar l'exercici 2015-2016 amb 220 milions de facturació, ha evitat aquest divendres fer declaracions sobre l'acomiadament.

Fernando Chocarro, director general del grup des de mitjan 2016 va assegurar al novembre, en presentar les xifres de l'últim exercici, que preparava un pla estratègic basat en l'austeritat per millorar els ingressos que contemplava una reflexió sobre l'acord amb Farm Factory per exportar productes agroalimentaris a Corea del Sud, un projecte amb el qual Actel tenia intenció de comercialitzar en exclusiva per a la companyia asiàtica els productes agroalimentaris d'Espanya, en el qual havia treballat Trilla.

"La meva idea és que allò que no aporti benefici clar i contundent hem d'actuar amb rapidesa per corregir-ho, crec que hem d'acostumar-nos a aquest rigor i a aquestes coses perquè els agricultors, que són els que al final deixen de percebre uns diners en la seva liquidació, tinguin la confiança que ho farem", va dir aleshores Chocarro.

Una de les primeres decisions que va prendre el director general en fer-se càrrec del grup va ser tancar les quatre botigues Qeviris, que tenien pèrdues, tres a Lleida i una a Tarragona.