El lateral Aitor Núñez, nou fitxatge del Lleida Esportiu

El jugador té 29 anys i prové del CF Rayo Majadahonda

Aitor Núñez, al centre de la imatge
Aitor Núñez, al centre de la imatge | cedida Lleida Esportiu
Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:01h
El Lleida Esportiu ha fitxat el lateral dret Aitor Núñez, de 29 anys, procedent del CF Rayo Majadahonda. El defensa, d’1’77 metres i 70 quilos de pes, és natural de Madrid, també pot adaptar-se a la banda esquerra, i ha signat amb el conjunt blau per les pròximes dues temporades.

Amb diversos partits a Primera i Segona Divisió A, vestint les samarretes del CD Tenerife i el Rayo Vallecano, és un futbolista amb un llarg recorregut a la Segona Divisió B, categoria on ha jugat més de 230 encontres repartits entre el seu darrer equip, amb qui ha disputat recentment el play-off d’ascens, a més de l’Atlético de Madrid B, el Rayo Vallecano B, el Cádiz CF, el CD Guadalajara, l’Hércules CF, el CD Eldense i la CD Cultural Leonesa.

Regularitat i experiència per a la banda

En paraules de Jordi Esteve, director esportiu del Lleida Esportiu, Aitor Núñez es caracteritza per ser un "lateral polivalent molt regular”, que destaca per “tancar amb seguretat la banda”, i que “sap seleccionar els moments en què incorporar-se a l’atac”. Així mateix, també ha subratllat com un valor del jugador “la seva experiència a l’elit i en equips de nivell”, i ha apuntat que el seu “gran rendiment” al llarg de la darrera temporada ha estat decisiu per incorporar-lo al bloc de la Terra Ferma.