Campos també vol marxar del Lleida

El porter té intenció d'anar-se'n a un club valencià | La seva possible marxa es suma a la de Casares i Rubio

Redacció
30 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:46h
Imatge del porter Álvaro Campos
Imatge del porter Álvaro Campos | Lleida Esportiu
El porter del Lleida Esportiu, Álvaro Campos, ha mostrat la seva intenció de marxar del club per anar-se'n a algun equip valencià que l'acosti a la seva família. Campos, que ha estat un dels millors jugadors de la temporada, té contracte en vigor i haurà de tractar la seva marxa del Camp d'Esports amb la presentació d'una oferta que obligui els propietaris del Lleida ha negociar la seva sortida.

​Amb la possible marxa del porter, el Lleida Esportiu afrontarà, doncs, el plantejament de la propera temporada sense tres jugadors que van ser fonamentals durant el curs passat després que Javi Casares i Óscar Rubio també hagin decidit sortir. En els dos casos es tracta de motius personals. Rubio acaba contracte i Casares té una clàusula de sortida.

El club anuncia la renovació de Doncel

​Per la seva banda, el club ha anunciat aquest dilluns que ha arribat a un acord de renovació amb l’extrem Carlos Doncel perquè segueixi al club de la Terra Ferma fins al final de la temporada 2018/19. D’aquesta manera, el futbolista, de 20 anys i natural de Cabrera de Mar, continuarà vinculat al conjunt blau després d’haver disputat 46 partits i marcat 3 gols amb el primer equip, i de jugar 26 encontres i anotar 7 dianes amb el filial.

​El director esportiu del club, Jordi Esteve, ha assegurat que el Lleida té intenció de fitxar entre sis i vuit jugadors, i que el pressupost per les noves incorporacions serà d'uns 300.000 euros.