Detenen el soci lleidatà de Sandro Rosell per presumpte blanqueig de capitals

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han escorcollat la casa d'Andreu Ramos, a Alàs i Cerc, a l'Alt Urgell

Sandro Rosell ha estat detingut aquest dimarts
Sandro Rosell ha estat detingut aquest dimarts | Europa Press
Redacció
23 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:36h
La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han detingut l'empresari i soci de Sandro Rosell, Andreu Ramos, dins de l'operatiu contra el blanqueig de capitals que dirigeix l'Audiència Nacional en el qual han arrestat l'expresident del FC Barcelona, i la seva esposa, Marta Pineda.

Segons fonts judicials, la detenció s'ha produït al petit municipi d'Alàs i Cerc, a l'Alt Urgell. Els agents han escorcollat en el municipi del Pirineus lleidatà una propietat d'aquest soci de Rosell durant més de dues hores, concretament una empresa d'esdeveniments esportius, i després de l'escorcoll l'han detingut.

En el marc de l'operació també s'ha arrestat Shahe Ohannessian, empresari d'origen libanès a qui l'exmandatari blaugrana va vendre la societat Bonus Sports Màrqueting el 2010, quan va assumir la presidència del FC Barcelona. Rosell i Ohannessian es coneixen des de fa anys i han estat socis en diversos projectes, segons les mateixes fonts. En l'operació, batejada "Rimet", pels suposats delictes de blanqueig i organització criminal, es duen a terme diverses entrades i escorcolls a Barcelona, Lleida, Girona i el Principat d'Andorra, que preveuen allargar-se durant tot el dia.