La Paeria adjudica el projecte de Camins Escolars del Centre Històric

S'actuarà a l'entorn de la llar d'Infants la Faldeta i als col·legis Lestonnac i Cervantes per millorar la seguretat dels infants i les seves famílies en les rutes que fan per anar a l'escola

Un operari pintant un camí escolar de Lleida
Un operari pintant un camí escolar de Lleida | Paeria
Redacció
22 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:28h
L'Ajuntament de Lleida ha adjudicat a l'empresa Transports i Excavacions Teixidó, SA, el projecte de Camins Escolars dels centres de la zona del barri del Centre Històric per un import de 44.644,31 euros. En concret, es desenvoluparà a l'entorn de la llar d'infants la Faldeta, el col·legi Lestonnac i el CEIP Cervantes i dona continuïtat a la tasca de reforç de seguretat dels entorns escolars que la Paeria està desenvolupant a la zona d'Universitat i ja ha executat, també, a Cappont.

El projecte, que s'ha treballat conjuntament amb els centres escolars, té com a objectiu millorar la seguretat dels infants i les seves famílies en les rutes que realitzen diàriament per anar a l'escola. Els camins escolars incideixen també en l'urbanisme, amb millores a les voreres, plantació d'arbres i mobiliari urbà.
 
A la llar d'infants la Faldeta s'actua en una superfície de 126 metres quadrats incidint en la millora de la seguretat vial amb la construcció d'un nou pas de vianants i un pas elevat entre el carrer Bonaire i el carrer Camp de Mart, un dels itineraris que es realitzen per arribar al centre.

En el cas del col·legi Lestonnac l'actuació se centra en una superfície de 87 metres quadrats habilitant un nou pas de vianants i un pas elevat a l'alçada del número 41 del carrer Camp de Mart, que és l'itinerari que es realitza per arribar al Parc de Santa Cecília. Pel que fa al CEIP Cervantes, s'amplia la vorera de davant de la porta d'entrada i sortida ubicada al carrer Sant Andreu on es crear una zona d'espera on les famílies i l'alumnat guanyaran més espai on es plantaran sis arbres.

Properament, l'Ajuntament de Lleida adjudicarà el projecte de millora de la mobilitat al barri de Noguerola, concretament a la zona del col·legi Sagrada Família.