«Estic preparat per aquest repte»

El nou tècnic del Lleida Esportiu posa en valor el seu bagatge i assegura que no va dubtar en acceptar l'oferta que li va fer el club

22 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:20h
Cortés, Albadalejo i Giménez, el nou cos tècnic del Lleida
Cortés, Albadalejo i Giménez, el nou cos tècnic del Lleida | Àlvar Llobet
El nou entrenador del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, ha assegurat aquest dilluns durant la seva presentació que està preparat per assumir el repte d'entrenar el primer equip. Durant la roda de premsa, el tècnic de 33 anys ha indicat que no va dubtar en acceptar l'oferta que li va fer la directiva del club, alhora que ha reivindicat el seu bagatge com a entrenador de futbol. Albadalejo ha estat el responsable del filial lleidatà durant els darrers anys i també va ser l'ajudant de Toni Seligrat al primer equip.

El nou inquilí de la banqueta del Camp d'Esports ha fet una crida a la unitat i, en aquesta línia, ha considerat que la seva arribada pot suposar un al·licient pels afeccionats. "Han de fer-se socis, perquè els necessitem", ha demanat el tècnic.

Albadalejo també ha reclamat unes millors instal·lacions per tal que el Lleida Esportiu pugui fer un pas endavant en els equipaments necessaris per entrenar en condicions. Al costat d'Albadalejo s'hi asseuran Jordi Cortés, actual entrenador del C.F.Balaguer de 37 anys i David Giménez, tècnic de l'Almacelles.