Demanen cinc anys i mig de presó a una dona acusada d'apropiar-se de 65.000 euros del seu home

La dona ho va fer a esquenes dels seus fills | El judici tindrà lloc dijous 25 de maig a l'Audiència de Lleida i la fiscalia sol·licita també que se li imposi una multa de 7.200 euros i que indemnitzi els denunciants

Redacció
21 de maig del 2017
Actualitzat a les 0:59h
L'Audiència de Lleida jutjarà el proper dijous 25 de maig una dona acusada d'apropiar-se de 64.779,75 euros de diversos comptes corrents a nom del seu home, que estava a punt de morir a causa d'una greu malaltia, a esquenes dels fills d'ell.

La fiscalia sol·licita que se li imposi una pena de cinc anys i mig de presó (quatre per un delicte continuat d'apropiació indeguda i un any i mig per falsedat documental), una multa de 7.200 euros i que indemnitzi els fills de l'home amb la mateixa quantitat de què presumptament es va apropiar.

Els fets van tenir lloc l'any 2009. La dona, J. A. M., de llavors 65 anys, va explicar als fills de l'home que els diners s'havien invertit per fer diverses obres a casa. Per justificar aquesta teoria, va presentar factures per valor de 45.387,88 euros que hauria confeccionat un altre acusat, D. A. R., de llavors 36 anys.

Segons els pèrits, però, les úniques obres que es van fer haurien tingut un cost d'uns 6.000 euros. La fiscalia demana per aquest altre acusat un any i mig de presó i una multa de 7.200 euros per un delicte de falsedat documental.