La menor d'Almacelles desapareguda es mofa a Facebook del cartell de la seva recerca

Jordina Bernaus diu que treguin la imatge perquè hi surt malament

Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:33h
a menor d'Almacelles de 14 anys que va desaparèixer fa tres setmanes, Jordina Bernaus, està connectada a les xarxes socials i assabentada de la crida que s'ha fet per localitzar-la. Després que l'alcalde de la localitat, Josep Ibarz, publiqués el dimecres al seu Facebook el cartell de recerca de la jove, la mateixa Bernaus va publicar un comentari que instava l'edil a no publicar aquella imatge perquè hi apareixia, segons ella, hi sortia "malament".

El comentari es va publicar el mateix dimecres a la nit i es rematava amb un emoticona d'una cara rient. Tot i així, el missatge va ser eliminat del mur de l'alcalde poc després. Aquest fet contrasta amb la nul·la activitat que ha tingut la jove al seu Facebook des de finals d'abril, quan va desaparèixer. La policia està investigant el cas i contemplen la hipòtesi que es tracta d'una desaparició voluntària.

Ja va desaparèixer a finals d'any

​Bernaus ja va desaparèixer a finals d'any durant onze dies i va tornar per pròpia voluntat a casa del seu pare després que la notícia de la seva desaparició es difongués.

Jordina Bernaus estava internada en un centre d'acolliment de menors de Raimat, tutelat per la Generalitat, i s'havia escapat. La família havia denunciat la desaparició als Mossos d'Esquadra, que van iniciar un dispositiu per trobar la jove.
 

Imatge del comentari