El nou entrenador del Lleida, la setmana vinent

El club assegura que tancarà les negociacions en les properes hores

Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:37h
Albert Esteve, president del Lleida
Albert Esteve, president del Lleida | Àlvar Llobet
El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, ha assegurat aquest dijous que el nom del proper entrenador del club es coneixerà la propera setmana. L'entitat manté el secret sobre les negociacions, per bé que ja han començat a aparèixer alguns noms com a candidats a substituir l'entrenador argentí, "el millor de la història del Lleida Esportiu", segons el mateix Esteve. En aquesta línia ja han sortit a col·lació noms que ja van sonar la temporada passada després que Imanol Idiakez fitxés pel Larnaka de Xipre just a l'acabar el play-off d'ascens a Segona A.

David Movilla, Lluís Planagumà, Jordi Roger, Pablo Alfaro Raúl Garrido són els tècnics que agraden al club ja que responen al perfil d'entrenadors amb caràcter i guanyadors que demanen els Esteve.

Planagumà, de 36 anys, té bon cartell després que aquesta temporada hagi entrenat al Granada B i fins i tot hagi debutat en un partit de Primera Divisió contra el Leganés. De Movilla se li valora les bones campanyes fetes amb el Barakaldo, mentre que Roger es considera un tècnic que encaixaria pel seu estil i pel coneixement que té de la Segona B. Garrido, per la seva banda, té bona relació amb els propietaris del club, per la qual cosa tampoc es descarta que pugui ser ell l'aposta pel proper curs.