Lleida acollirà la primera cursa atlètica en forma de caragol

Serà el proper 20 de maig a partir de les cinc de la tarda | Organitza la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol

Imatge de la presentació de la cursa
Imatge de la presentació de la cursa | Fecoll
Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:46h
La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) i l’Associació Esportiva Trotallunàtics organitzen la Trotacaragol 2017 que tindrà lloc el dissabte 20 de maig a partir de les cinc de la tarda. Aquesta cursa solidària comptarà amb un recorregut que donarà opció a fer 16, 14, 10, 8, 7, o 6 quilòmetres.

El punt de sortida d’aquesta festa esportiva solidària i no competitiva serà l’Institut Samuel Gili i Gaya i, durant el recorregut, es dibuixarà el caragol més gran del món. Els beneficis que s’obtinguin aniran a l’ONG Oxfam Intermón en concepte de donatiu pel projecte de construcció de pous d’aigua a l’Àfrica.

Els organitzadors s'han felicitat perquè "l'Aplec ja compti amb una cursa i, que sigui no competitiva i solidària. Convidant a sumar-se a tots els amants del running i la gent en general que vulgui col·laborar".

En aquest línia han explicat que "la cursa es farà en grup, a un ritme suau perquè tothom pugui gaudir de l’activitat, així esperem que els participants se sentiran còmodes en una prova que en tot moment estarà encapçalada i tancada pels cossos de seguretat".

 Fes la teva inscripció