Ribes acusa Vega de ser «un perdonavides de discoteca»

La líder de C's diu que ERC delinqueix ja que s'apodera de les dades personals i fiscals dels catalans | Defensa la gestió de la Paeria en la qüestió de la remunicipalització de la zona blava

Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:29h
La líder de C's, Ángeles Ribes
La líder de C's, Ángeles Ribes | Àlvar Llobet
La líder de C's a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha carregat els neulers aquest dimarts contra el portaveu d'ERC a la Paeria, Carles Vega, a qui ha acusat de ser un "perdonavides de discoteca".

En una carta, Ribes ha tractat el debat de la remunicipalització de la zona blava que defensen els republicans a la capital del Segrià i ha contestat les crítiques del líder de la formació independentista, que, segons Ribes, els va acusar de "franquistes" en aquest article. Vega va assegurar que la política tenia "aires de superioritat i una oratòria castrense" i de fer anar eslògans "amb regust tardofranquistes".

En aquest sentit, la política unionista ha defensat la posició de l'equip de govern de Lleida en relació a la gestió de la zona blava alhora que ha fet una tirallonga de retrets contra els republicans, a qui ha acusat de ser uns delinqüents ja que s'apoderen "de les nostres dades personals i fiscals", en relació a les paraules de l'exsenador Santi Vidal. Ribes ha recordat que ERC no els hi pot donar lliçons de transparència ni de bona fe i ha indicat que Vega no es pot considerar docent atenent les males formes i l'agressivitat que va mostrar.