14
de maig
del
2017
Actualitzat
a les
10:37h
Quan les tertúlies s’allarguen, aquest mos és ideal.
Ingredients per a unes 20 peses:
Massa de pasta de full
sucre
20 maduixes
¼ de l. de crema pastissera (aquí)
40 nabius
20 fulles de menta
Xarop de xocolata
sucre glas
Prepareu la crema pastissera segons us indico a la recepta (aquí), però sols la meitat de les quantitats. Deixeu temperar i poseu-la dins d'una màniga pastissera, deixeu refredar completament. Enceneu el forn a 180º.
Esteneu la massa de pasta de full i talleu 20 quadrats d'uns 4-5 cm. de costat.
Punxeu el damunt, poseu una mica de sucre glas o llustre i col·loqueu a sobre paper de forn, cobriu amb un altre paper i poseu a sobre una safata per evitar que pugi la pasta de full.
Enforneu uns 10 minuts, retireu el paper, escampeu-hi més sucre glas i enforneu de nou fins que quedi daurat, entre 5-8 minuts. Deixeu refredar.
Mentre renteu les maduixes, talleu-les per la meitat o en quarts segons grandària. Reserveu.
Munteu el mos: damunt d'un quadrat de pasta de full poseu crema pastissera, a sobre un parell de trossos de maduixa, dos nabius i una fulla de menta.
Abans de portar a la taula poseu una mica de xarop de xocolata.
Blog de cuina de la dolorss
Ingredients per a unes 20 peses:
Massa de pasta de full
sucre
20 maduixes
¼ de l. de crema pastissera (aquí)
40 nabius
20 fulles de menta
Xarop de xocolata
sucre glas
Prepareu la crema pastissera segons us indico a la recepta (aquí), però sols la meitat de les quantitats. Deixeu temperar i poseu-la dins d'una màniga pastissera, deixeu refredar completament. Enceneu el forn a 180º.
Esteneu la massa de pasta de full i talleu 20 quadrats d'uns 4-5 cm. de costat.
Punxeu el damunt, poseu una mica de sucre glas o llustre i col·loqueu a sobre paper de forn, cobriu amb un altre paper i poseu a sobre una safata per evitar que pugi la pasta de full.
Enforneu uns 10 minuts, retireu el paper, escampeu-hi més sucre glas i enforneu de nou fins que quedi daurat, entre 5-8 minuts. Deixeu refredar.
Mentre renteu les maduixes, talleu-les per la meitat o en quarts segons grandària. Reserveu.
Munteu el mos: damunt d'un quadrat de pasta de full poseu crema pastissera, a sobre un parell de trossos de maduixa, dos nabius i una fulla de menta.
Abans de portar a la taula poseu una mica de xarop de xocolata.
Blog de cuina de la dolorss