El «Posa't la gorra» aconsegueix una de les majors mobilitzacions de la història de Balaguer

L'organització apunta que 10.000 persones van participar a la festa del passat diumenge | En total s'han recaptat 97.460 euros bruts

Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:05h
Imatge de centenars de persones a l'inici de la cursa
Imatge de centenars de persones a l'inici de la cursa | Joan Bové
La festa del "Posa't la gorra" en contra del càncer infantil que es va celebrar el passat cap de setmana a Balaguer va aconseguir una de les majors mobilitzacions de la història recent de la ciutat. Segons dades de l'organització, la festa del diumenge als marges del Segre va reunir un total de 10.000 persones, una xifra que suposa un augment de 4.000 persones respecte a les primeres estimacions i que significa un 60% de la població de Balaguer.

Des de l'organització s'informa que s'han venut un total de 7.316 gorres i que 5.630 persones es van inscriure de manera oficial a les curses que es van realitzar durant la matinal del diumenge. Les imatges de la festa només es poden comparar, en volum de participants, amb les de la Transsegre, que se celebra el segon cap de setmana de juliol. L'organització assegura que s'ha arribat a la xifra de 97.460 euros bruts amb totes les activitats programades durant els dos dies de festa.