Ros pagava amb els fons municipals els diaris que comprava quan estava de vacances

Des de la Paeria s'assegura que aquesta és una pràctica normal quan el Paer en cap està fora de Lleida

08 de maig del 2017
Actualitzat a les 21:24h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | Comú de Lleida
La despesa de la bestreta de caixa fixa dels darrers deu anys que va fer pública la setmana passada el Comú de Lleida s'ha convertit en una tirallonga de factures que la Paeria va justificant per etapes i a petició. Després que l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, assegurés que els tiquets de les joguines eren pels nens hospitalitats i que els pagaments a hotels feien referència a estades en altres ciutats "per qüestions municipals", ara l'executiu local ha explicat les raons de les factures de la compra de diaris i d'aparcaments entre el juny i el setembre (no s'informa de l'any) i que puja a 706 euros.

A pregunta de NacióLleida, fonts del govern apunten que aquesta despesa extreta de la bestreta de caixa fixa correspon a l'adquisició de diaris quan l'alcalde es fora, en aquest cas, de vacances a l'agost. Des del consistori s'apunta que aquesta és una despesa corrent atès que l'alcalde ha d'estar informat també quan no està a Lleida, alhora que s'explica que la compra de diaris és una despesa que també es fa en diversos equipaments de la Paeria durant tot l'any.

El líder socialista va assegurar que "totes les despeses de l'apartat de bestretes que ha difós el Comú dels darrers 11 anys han estat sempre controlades, intervingudes i aprovades pels òrgans municipals corresponents", i va recordar que aquests fons no són exclusius de l'alcalde.