Siviero carrega contra Esteve i assegura que les coses s'haurien pogut fer millor

L'entrenador del Lleida deixa entreveure que no continuarà a final de temporada

Redacció
07 de maig del 2017
Actualitzat el 08 de maig a la 1:45h
Gustavo Siviero, entrenador del Lleida Esportiu
Gustavo Siviero, entrenador del Lleida Esportiu | Santi Iglesias
Gustavo Siviero ha sortit aquest diumenge en roda de premsa després del partit contra el València Mestalla que ha acabat 1 a 1 i ha deixat el Lleida Esportiu sense possibilitats reals de fer play-off. Les paraules del tècnic argentí han sonat a comiat després que assegurés que el club no s'ha posat en contacte amb ell per renovar-li el contracte.

L'entrenador s'ha sincerat i ha afirmat que "no cal ser molt llest per saber que potser jo no sóc l'opció de futur del Lleida Esportiu", alhora que ha indicat que "segurament" la directiva tingui altres entrenadors en cartera. Siviero no ha volgut acabar la roda de premsa, però, sense donar una clatellada a la junta directiva del club.

Per bé que ha assegurat que sempre se l'ha respectat en la seva feina, el tècnic també ha indicat que hi han coses que des de la banqueta es poden fer "retrets" als propietaris del club, a qui ha recordat que es podien haver fet les coses millor durant la temporada. Siviero, però, no ha defugit la responsabilitat i admès també que des de la junta se li podien retreure coses a ell com a primer tècnic de la plantilla.