Àlex Márquez aconsegueix el seu primer triomf a Moto2

El pilot de Cervera ha guanyat a Xerès i manté intactes les opcions pel títol | Marc Márquez queda segon per darrere de Dani Pedrosa i s'acosta a Valentino Rossi a la classificació general

Redacció
07 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:20h
Àlex Márquez celebrant la victòria
Àlex Márquez celebrant la victòria | @AlexMarquez73
Àlex Márquez ha aconseguit el seu primer triomf a la categoria de Moto 2 i s'acosta, d'aquesta manera, a Franco Morbidelli, el líder i vencedor en les tres cites anteriors, que ha caigut a terra al circuit de Xerès. Márquez es queda ara 26 punts del seu company i amb totes les possibilitats per guanyar el campionat. 

El cerverí ha anat obrint forat després que l'italià anés pel terra i ha dominat la carrera després d'un excel·lent cap de setmana.

Marc Márquez s'acosta a Rossi després de quedar segon a Moto GP

​Per la seva banda, el seu germà Marc ha quedat segon en la categoria de Moto GP per darrere de Dani Pedrosa, que s'ha imposat amb claredat. El "tro de Cervera" ha tingut poques opcions de victòria davant del de Castellar de Vallès, ferm en la primera posició durant la carrera.

A Márquez, a més, se li ha complicat la carrera després que Johann Zarco l'avancés. No obstant, Márquez ha tornat al segon lloc, que ha conservat fins al final sense forçar la màquina. Amb aquest resultat, el de Cervera es queda tercera a la classificació general amb 58 punts, a quatre del líder, Valentino Rossi i a dos del segon, Maverick Viñales.