El Lleida diu adéu al play-off a l'espera de la decisió del TAD

La victòria del Badalona contra l'Eldenc acaba amb les opcions dels lleidatans, que han de guanyar els dos partits que falten i esperar que el tribunal li doni els tres punts perduts contra el Saguntí

Redacció
06 de maig del 2017
Actualitzat a les 23:58h
Imatge del porter Álvaro Campos
Imatge del porter Álvaro Campos | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ja ha dit adéu a les opcions de classificar-se pel play-off d'ascens a la Segona A. La victòria aquest dissabte del Badalona contra l'Eldenc per 6 a 0 han acabat amb les opcions matemàtiques del club lleidatà, que com a màxim podrà empatar a 60 punts amb els badalonins, amb qui tenen el gol average perdut. (Per guanyar-lo s'hauria de produir una carambola de golejades).

No obstant, els de Siviero encara tenen una possibilitat d'aconseguir la quarta plaça si el Badalona no aconsegueix la victòria en el darrer partit i els del Segrià guanyen contra el València Mestalla i l'Eldenc i el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) li dona els tres punts de l'al·legació que el club va fer del partit contra el Saguntí, que va perdre per 1 a 0. El Lleida considera que els valencians van alinear un futbolista que no podia jugar, Keita, motiu pel qual van presentar recurs. El TAD és el darrer organisme que s'ha de decidir sobre aquesta qüestió.