Ros admet que el procés de les obres del Camp d'Esports es va fer amb presses

El Paer en cap ha indicat que el govern de la Paeria va tenir poc temps per elaborar el projecte bàsic i executiu, motiu pel qual es va copiar literalment bona part del pressupost que va presentar Royal Verd | L'alcalde assegura que la licitació i adjudicació van ser fetes correctament

06 de maig del 2017
Actualitzat a la 1:48h
Àngel Ros i Albert Esteve al Camp d'Esports
Àngel Ros i Albert Esteve al Camp d'Esports | Paeria
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha admès aquest divendres durant la comissió de transparència que el procés de les obres de substitució de la gespa del Camp d'Esports es va fer amb presses. El Paer en cap ha indicat que el govern de la Paeria va tenir poc temps per elaborar el projecte bàsic i executiu, motiu pel qual es va copiar literalment bona part del pressupost que va presentar Royal Verd, l'empresa que va aconseguir les obres. En aquesta línia, Ros ha indicat que el fet que el decret d'aprovació de les obres es firmés dues setmanes després que entressin les màquines a substituir la gespa es deu també a aquesta manca de temps, motivada per la necessitat que tenia el Lleida Esportiu de jugar els partits de lliga al seu estadi.

​Ros assegura que el seu govern era conscient del mal estat de la gespa

​Alguns partits de l'oposició han qüestionat la urgència que va al·legar la Paeria per firmar un conveni amb el club i, d'aquesta manera, evitar la Llei de Contractes del Sector Públic. Ros ha explicat que el seu executiu era conscient del mal estat de la gespa del Camp d'Esports i que en algunes ocasions s'havia parlat d'aquesta qüestió amb els propietaris del Lleida, encara que ha assegurat que el govern local no podia fer cap pas si no ho demanava formalment el club. El Lleida ho va fer el juny del 2016, de manera que el procés es va haver de fer en un curt període de temps.

​No obstant això, l'alcalde de Lleida ha indicat que la licitació i l'adjudicació van estar ben fetes per part del club, alhora que ha recordat el prestigi de la companyia Royal Verd, una de les empreses més importants en instal·lacions i tractaments de gespes dels estadis de futbol.

La Crida per Lleida considera que hi ha hagut deixadesa de funcions de la Paeria

La Crida per Lleida ha posat en qüestió l’obra i ha considerat que hi ha hagut una "deixadesa de funcions" per part de l’Ajuntament, ja que no va supervisar el plec de condicions ni l’adjudicació del contracte per substituir la gespa.