El Lleida regala entrades als seguidors pel darrer partit de lliga al Camp d'Esports

El club ha fet una promoció per aconseguir la millor entrada de la temporada en el matx contra el València Mestalla

Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 19:17h
Jugadors del Lleida celebrant un gol
Jugadors del Lleida celebrant un gol | Lleida Esportiu
Amb l’objectiu que el Lleida Esportiu compti amb el màxim suport possible dels afeccionats en el partit d’aquest diumenge al Camp d’Esports davant el Valencia CF Mestalla (18:00h), el club ha publicitat la promoció d’entrades "T’ho imagines? Nosaltres sí!!"

Una entrada anticipada gratis per a cada soci

Cada soci podrà recollir una entrada gratuïta de la seva zona a la graderia, de forma anticipada a la planta baixa de les oficines de l’estadi, durant el dijous i el divendres, de 17:00h a 20:00h, i també el dissabte, de 10:00h a 14:00h. Per adquirir la localitat, serà imprescindible mostrar el carnet d’abonat i el DNI originals.

Venda anticipada d’entrades

Així mateix, tots els aficionats tindran l’opció d’adquirir entrades per al partit de forma anticipada, al mateix lloc i en el mateix horari, al preu de 15 euros a Tribuna, i de 10 euros a Lateral, Gol Sud i Gol Nord.

El preu de l’entrada a taquilles serà per tothom de 25 euros a Tribuna, i de 15 euros a Lateral, Gol Sud i Gol Nord. Per aquest xoc, els carnets d’abonat infantil quedaran anul·lats, i tots els nens de fins a deu anys gaudiran d’entrada lliure al partit.