Llibertat amb càrrecs per la segona víctima de l'assalt a Aitona acusada de tràfic de drogues

El detingut va passar a disposició judicial el cap de setmana després de ser donat d'alta a l'hospital

Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 19:02h
El jutge de guàrdia va ordenar aquest cap de setmana llibertat amb càrrecs per la segona víctima de l'assalt d'Aitona (Segrià), que va declarar al jutjat després de ser donada d'alta a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida on estava ingressada. Se l'acusa d'un delicte contra la salut pública juntament amb l'altra víctima que va declarar divendres passat i que també va quedar en llibertat amb càrrecs, tot i que els dos van negar dedicar-se al tràfic de drogues.

Aquell dia també van passar a disposició judicial els tres compatriotes d'origen serbi acusats de lligar-los i apallissar-los dimarts 25 d'abril, en una casa d'Aitona, on els Mossos d'Esquadra van trobar una plantació de marihuana. Tots tres van negar els fets però el jutge de guàrdia va ordenar presó provisional sense fiança pels tres presumptes agressors, acusats de tràfic de drogues, lesions i detenció il·legal. En la seva declaració judicial van explicar que només es van defensar i que van ser els altres qui els van atacar.
 
Els fets van tenir lloc passades les 12 hores del migdia de dimarts 25 d'abril en un habitatge del carrer Sinoga d'Aitona. Els veïns van avisar la policia en sentir crits a l'interior de l'immoble i després de trobar-se al carrer una de les víctimes, amb senyals d'haver estat lligada i emmordassada, demanant auxili. En arribar al lloc, els Mossos van trobar els dos homes que havien patit l'agressió i no va ser fins hores més tard quan la policia va detenir els tres presumptes assaltats.

Els dos veïns de l'immoble, també d'origen serbi, van ser detinguts després que els Mossos localitzessin al domicili una plantació interior de marihuana, fet que faria sospitar que podria tractar-se d'una venjança relacionada amb el tràfic de drogues.