Joel Castanyer: «Vaig fer pràctiques gratuïtes amb Ferran Adrià i em va canviar la vida»

El xef del restaurant "La Boscana" assegura que aprendre al costat dels millors cuiners va ser una "experiència vital"

Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 18:36h
Joel Castanyer, xef de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyer, xef de La Boscana de Bellvís | Telecinco


El xef del restaurant la Boscana de Bellvís que a finals del 2016 va guanyar la seva primera Estrella Michelin, ha parlat aquest dimecres sobre la polèmica per la remuneració dels becaris oberta arran d'unes declaracions del cuiner Jordi Cruz. En declaracions al programa d'Ana Rosa Quintana, a Telecinco, Castanyer assegura que fer pràctiques al costat de Ferran Adrià va ser "una experiència vital".

El xef de la Boscana indica que l'empenta per guanyar una Estrella Michelin li ve d'aleshores, quan tenia 20 anys i va aprendre l'ofici al costat d'Adrià, per qui va treballar durant cinc anys en el departament de càtering del Bulli, on va ser segon responsable de cuina. Castanyer tambe ha recordat que va estar fent pràctiques al restaurant Àbac quan el regentava Xavier Pellicer. "Per mi va ser com un doctorat", assegura el cuiner, que recorda que ell "hagués pagat" per fer les pràctiques al restaurant de Jean Louis Neichel, a Pedralbes, on va donar els seus primers passos.