«Matx ball»

El Lleida Esportiu necessita guanyar el Llagostera per seguir mantenint les opcions de play-off a tres jornades del final de lliga

Redacció
29 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:58h
Els jugadors del Lleida celebrant un gol
Els jugadors del Lleida celebrant un gol | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu juga aquets dissabte al camp del Llagostera l'avantpenúltim partit de la lliga amb l'obligació imperiosa de guanyar per conservar opcions de play-off. Falten nou punts per disputar-se i el Lleida està a cinc del quart classificat, de manera que una ensopegada en forma d'empat o derrota seria definitiva pels blaus, que es condemnarien un altre any a la Segona B.

El tècnic del club, Gustavo Siviero, ha admès aquesta setmana que les estadístiques no són favorables al seu equip ja que en els darrers deu anys només un equip, el Benidorm, s'ha classificat per una promoció amb 60 punts, els màxims que pot fer el Lleida aquesta temporada.

"No hi ha marge d'error. Hem de guanyar tots els partits i potser ni ens arriba, però hi ha molts enfrontaments directes", ha recordat Siviero. De fet, aquest cap de setmana tots els equips de la part alta de la classificació juguen entre ells, de manera que, de guanyar, el Lleida es podria acostar una mica més al quart classificat, ara el Badalona amb 56 punts.