El Parlament insta el Govern a licitar el projecte de la nova escola «El Roser» del Poal

La diputada del PPC, Marisa Xandri, demana a Ensenyament "que compleixi el compromís amb el municipi i amb els terminis d'execució"

Meritxell Ruiz, consellera d'Ensenyament
Meritxell Ruiz, consellera d'Ensenyament | ACN
Redacció
25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:33h
La Comissió d'Ensenyament del Parlament ha aprovat aquest dimarts una proposta de resolució del grup parlamentari popular que insta el Govern a licitar el pròxim curs la redacció del projecte executiu i la direcció de l'obra per construir la nova escola El Roser, al municipi del Poal (Pla d'Urgell).

La diputada del PPC, Marisa Xandri, espera que amb aquesta aprovació "el Departament d'Ensenyament compleixi amb el seu compromís" i "doni resposta a un projecte just, necessari i urgent pel veïns del municipi del Poal, que estant patint les conseqüències de tenir una escola ubicada provisionalment als baixos de l'edifici de l'Ajuntament".
 
Xandri ha explicat que es tracta d'una escola "que ja no té espai per créixer ni per atendre més demanda perquè comparteix l'edifici amb una escola bressol rural que es va posar en marxa enguany i que també acull un consultori mèdic municipal". La diputada popular ha recordat que "l'Ajuntament va cedir a Ensenyament uns terrenys el 2003 per a la construcció de la nova escola i fins i tot va destinar 317.000 euros".