Presó per a un jove acusat d'apunyalar al pit un altre després d'una discussió a Lleida

Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge a la porta d'un bar, quan la víctima va recriminar el detingut per haver donat una puntada de peu al seu gos

Redacció
25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:03h
El jutjat de guàrdia de Lleida ha ordenat aquest dimarts presó provisional per un jove de 24 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, detingut per haver apunyalat al pit un altre noi després d'una discussió a Lleida. Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge a la porta del bar del Bowling, a Cappont, quan la víctima va recriminar el detingut per haver donat una puntada de peu al seu gos.

La víctima va ser traslladada en estat greu a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on encara es recupera de la ferida. La ganivetada no va afectar cap òrgan vital, però es va produir molt a prop d'òrgans vitals i va causar-li una hemorràgia important. És per això que el jutjat ha decidit enviar el jove a presó de manera preventiva per un delicte de temptativa d'homicidi. Segons fonts pròximes al cas, la ràpida intervenció dels serveis d'emergència, així com dels Mossos d'Esquadra i els testimonis dels fets, va ser clau per evitar conseqüències majors.
Segons els testimonis, la víctima va deixar lligat al gos a l'entrada del bar i hi va entrar. Un cop a dins, una persona el va informar que un noi li havia donat una puntada de peu a l'animal i va sortir a demanar explicacions a l'agressor. Segons els mateixos testimonis, va ser llavors quan el detingut va treure un ganivet i li va clavar al pit al propietari del gos. L'agressor va marxar del lloc amb una furgoneta juntament amb altres persones.

Gràcies a la descripció dels testimonis, els Mossos d'Esquadra van localitzar la mateixa matinada la furgoneta a Pius XII i al presumpte agressor a la plaça Galícia de Lleida. El noi, que no té antecedents, ha passat aquest dimarts a disposició judicial a Lleida i el jutge n'ha ordenat presó preventiva.