16
d'abril
del
2017
Actualitzat
a les
2:49h
Tradició gastronòmica que no tenim de perdre.
Ingredients per a 4 persones:
8 llesques de pa del dia anterior
300-400 cc de llet
1 branca de canyella
Una tira de pell de llimona
1 cullerada plena de sucre + sucre
2 ous
Canyella en pols
Oli d'oliva verge extra
Poseu a bullir la llet amb el sucre, el palet de canyella i la pell de llimona, deixeu un parell de minuts, retireu del foc i deixeu refredar.
En un recipient ampli poseu la llet, sense la canyella ni la pell de llimona.
En un altre bateu els ous, i en un plat fondo poseu una barreja de sucre i canyella en pols.
Banyeu les llesques de pa amb la llet, per ambdós costats, després passeu-les per l'ou batut i fregiu-les en una paella amb abundant oli calent, per tots dos costats, fins que es daurin.
Poseu-les a escórrer breument sobre paper de cuina per treure l'excedent d'oli i arrebosseu-les amb la barreja de sucre i canyella.
Es pot regar amb una mica de mel.
NOTA: Les llesques de pa que no siguin molt grans, de barra estreta.
** No us poso quantitats de sucre i de canyella, ho deixo al vostre gust.
** El millor és pa d'un o dos dies, que sigui una mica sec, no fer-ho amb pa tendre.
Blog de cuina de la dolors
Ingredients per a 4 persones:
8 llesques de pa del dia anterior
300-400 cc de llet
1 branca de canyella
Una tira de pell de llimona
1 cullerada plena de sucre + sucre
2 ous
Canyella en pols
Oli d'oliva verge extra
Poseu a bullir la llet amb el sucre, el palet de canyella i la pell de llimona, deixeu un parell de minuts, retireu del foc i deixeu refredar.
En un recipient ampli poseu la llet, sense la canyella ni la pell de llimona.
En un altre bateu els ous, i en un plat fondo poseu una barreja de sucre i canyella en pols.
Banyeu les llesques de pa amb la llet, per ambdós costats, després passeu-les per l'ou batut i fregiu-les en una paella amb abundant oli calent, per tots dos costats, fins que es daurin.
Poseu-les a escórrer breument sobre paper de cuina per treure l'excedent d'oli i arrebosseu-les amb la barreja de sucre i canyella.
Es pot regar amb una mica de mel.
NOTA: Les llesques de pa que no siguin molt grans, de barra estreta.
** No us poso quantitats de sucre i de canyella, ho deixo al vostre gust.
** El millor és pa d'un o dos dies, que sigui una mica sec, no fer-ho amb pa tendre.
Blog de cuina de la dolors