La clatellada d'un regidor de la CUP al PSC per la seva defensa de la II República

Pau Juvillà critica que els socialistes defensin els valors republicans mentre participen en totes les processons de Setmana Santa

14 d'abril del 2017
Actualitzat a les 20:10h
Pau Juvillà, al centre de la imatge
Pau Juvillà, al centre de la imatge | Arxiu
El regidor de la Crida per Lleida-CUP a la Paeria, Pau Juvillà, ha carregat les tintes aquest divendres contra el PSC després que la formació hagi penjat una bandera republicana al balcó de la seu que té a la capital de Ponent. En un missatge a Twitter, el paer anticapitalista ha criticat que els socialistes defensin "els valors de la República Espanyola" mentre participen en "totes les processons de Setmana Santa".

El missatge de Juvillà ha estat respost pel líder del PSC a la ciutat de Lleida, Fèlix Larrosa, que li ha recordat que "els valors de la República i el laïcisme no són incompatibles amb la llibertat religiosa", una afirmació que ha estat rebatuda per Juvillà, que ha recordat que l'equip de govern de la Paeria no impulsa el laïcisme que defensava el socialista.

El regidor independentista ho ha dit en referència a la decisió de l'executiu d'Àngel Ros d'hissar les banderes de l'Ajuntament de Lleida a mig pal amb motiu del Divendres Sant.

​Juvillà ha demanat també a Larrosa que es mostri el seu republicanisme i que posi dia i hora per treure el bust del rei Joan Carles I que està ubicat al saló de plens de la Paeria.