Ferit lleu en caure amb un vehicle per un precipici de 15 metres a Tremp

El ferit ha estat traslladat a l'Hospital del Pallars amb una fractura al braç | L'altre ocupant del vehicle ha sortit il·lès

28 de març del 2017
Actualitzat a les 22:04h
Els equips d'emergències rescatant els ferits de dins el barranc
Els equips d'emergències rescatant els ferits de dins el barranc | SEM

Els equips d'emergències rescatant els ferits de dins el barranc. Foto: Emergències Mèdiques


Una persona ha resultat ferida lleu i una altra ha sortit il·lesa en un accident de trànsit que ha tingut lloc aquesta tarda al nucli d'Eroles, al terme municipal de Tremp. Segons han informat els Bombers, per causes que es desconeixen el vehicle ha sortit de la via, a l'altura de l'entrada de la població, i ha caigut per un barranc d'uns 15 metres.

Els Bombers han rebut l'avís al voltant de les 17:53 hores, i hi han desplaçat 3 vehicles amb membres dels GRAE i de l'equip mèdic. També s'ha desplaçat fins el lloc dels fets un helicòpter del SEM. Els equips de rescat han trobat una de les víctimes a l'interior del vehicle, tot i que no atrapada, amb una fractura al braç. L'altra víctima es trobava il·lesa a l'exterior del vehicle.

El SEM ha traslladat el ferit lleu a l'Hospital del Pallars de Tremp amb el braç trencat, segons les primeres impressions. Les dos víctimes són un matrimoni, veïns del mateix poble d'Eroles.