Detenen el conductor que va causar l’accident mortal a Tàrrega per circular begut

La víctima del sinistre, en què s’hi van veure implicats dos turismes i una furgoneta, és una dona de 54 anys

Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a la 13:24h
Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte passat un home de 32 anys i veí de Preixens (Noguera) acusat de causar l’accident de trànsit mortal el mateix dia a la C-14, a Tàrrega, després d’haver consumit begudes alcohòliques. En l’accident, que es va produir al matí, s’hi van veure implicats dos turismes i una furgoneta i una dona de 54 anys, també veïna de Preixens, va perdre la vida.

Un cop recollits els testimonis del fet i estudiades les restes de l’accident, els agents van determinar que l’accident havia estat causat per la invasió del sentit contrari del vehicle del detingut, que va donar una taxa de 0,56 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. Aquest vehicle va xocar inicialment amb el turisme de la víctima mortal, que va quedar creuat enmig de la via. Darrera del vehicle infractor circulava una furgoneta que va envestir el turisme, amb el resultat final de la mort de la conductora.
 
Davant els fets el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència greu i d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota l'efecte de les begudes alcohòliques. El detingut va passar diumenge a disposició davant el jutjat de guàrdia en funcions d'instrucció de Cervera, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.