Cs denuncia que la Federació d'Associacions de Veïns pregunta sobre la independència

El regidor José Maria Córdoba assegura que s'han enviat correus electrònics instant a posicionar-se sobre el procés i el dret a decidir

Redacció
21 de març del 2017
Actualitzat a les 12:46h
Imatge dels regidors de C's
Imatge dels regidors de C's | Europa Press
El grup municipal de Cs a l'Ajuntament de Lleida ha assegurat aquest dilluns que la Federació d'Associacions de Veïns (FAV) de Lleida ha estat enviant correus electrònics als presidents de les associacions de veïns i als presidents de les diferents partides de la zona de l'Horta, preguntant-los "la seva posició respecte a la independència".

El regidor José María Córdoba ha afirmat en un comunicat que en la comissió municipal de l'Horta, en la qual es tracten els assumptes de l'espai agrari que envolta la ciutat, un dels representants de la FAV, ha reconegut l'enviament dels correus.

"Cada persona és lliure de posicionar-se com desitgi, però és inacceptable que una associació que engloba els representants veïnals de la ciutat pressioni de tal manera els seus integrants, podent arribar a dividir la ciutadania", ha lamentat Córdoba.

​En aquest sentit, el president de la federació, Toni Baró, assegura que la pregunta té finalitats estadístiques, i que l'entitat no fa campanya a favor de cap posicionament respecte la independència.