La directiva del Lleida Esportiu alerta l'equip després de la derrota contra l'Atlètic Balears

El director esportiu, Jordi Esteve, molest amb l'actitud dels jugadors | Considera que s'ha fet un esforç econòmic important i no tolerarà cap relaxació fins a final de temporada

Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a les 18:17h
Jordi Esteve, director esportiu del Lleida
Jordi Esteve, director esportiu del Lleida | Arxiu
La directiva del Lleida Esportiu està molesta amb l'actitud que va mostrar l'equip durant el partit d'aquest diumenge contra l'Atlètic Balears. Segons ha explicat el periodista de Catalunya Ràdio, Dani Badia, el director esportiu, Jordi Esteve, té previst reunir-se amb la plantilla en els propers dies per donar un toc d'alerta i avisar que no es tolerarà cap relaxació en els darrers partits de lliga. Tot i que la classificació pel play-off està a vuit punts, Esteve vol que els futbolistes de la plantilla mantinguin el nivell competitiu.

De no fer-ho, indica Badia, el club estudiaria penalitzacions pels futbolistes. Des de la directiva es considera que s'ha fet un esforç econòmic molt gran durant el mercat d'hivern, motiu pel qual és necessària la màxima ambició per intentar un assalt al play-off que, a dia d'avui, es veu molt complicat tot i els enfrontaments directes que hi ha d'haver entre els equips de la part alta de la taula.