El camí del Lleida Esportiu per arribar al play-off

Els de Siviero es queden a vuit punts de fer la promoció quan falten vuit partits per acabar la lliga | L'equip té quatre partits a casa i quatre a fora, i encara ha de visitar el camp del Barça B

Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a la 13:13h
Els jugadors, fent pinya després d'un gol
Els jugadors, fent pinya després d'un gol | Lleida Esportiu
La derrota del Lleida Esportiu aquest diumenge contra l'Atlètic Balears ha deixat l'equip a vuit punts del Badalona, el quart classificat i el darrer equip que entra al play-off d'ascens a Segona A. Falten 24 punts per disputar-se, i els de Siviero necessiten guanyar tots els partits que queden i esperar que els equips de davant (en especial el Badalona) perdi dos partits i n'empati un altre, un fet que es pot produir si s'atén que els badalonins han de disputar un partit contra el Barça B, líder de la lliga, i contra el València Mestalla, el tercer classificat que porta dos punts d'avantatge, 56.

Els lleidatans, que porten 44 punts, tenen quatre partits a casa (Mallorca B, Gavà, Sabadell i València Mestalla) i quatre fora (Cornellà, Barça B, Llagostera i Eldenc). D'aquests, només els filials del València i del Barça estan per damunt dels blaus.

Tot i això, el tècnic Gustavo Siviero ha indicat que la derrota d'aquest diumenge suposa un fre a les expectatives de l'equip, encara que ha indicat que lluitaran per guanyar tots els partits i ha recordat que la bona dinàmica que portava l'equip durant la segona volta era molt complicada de mantenir. En aquesta mateixa tessitura s'han posicionat els jugadors. Toño Vázquez assegura que a l'equip no li queda una altra que lluitar "fins que puguem".