Meritxell Serret: «El sector agroalimentari projecta vitalitat i voluntat d'innovació»

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha clos aquest vespre la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa

Meritxell Serret, consellera d'Agricultura
Meritxell Serret, consellera d'Agricultura | Adrià Costa
Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a la 1:11h
"Les bones xifres assolides enguany per la Fira de Sant Josep de Mollerussa han de ser un símptoma de millors temps per al sector agroalimentari que, un any més, en aquesta fira ha aplegat i projectat vitalitat, dinamisme i, sobretot, voluntat i capacitat d’innovació". Així ho ha dit la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret que avui ha clos la 145 a edició de la Fira. Una edició que, segons ha valorat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha tingut més expositors, més visitants, més vendes i més professionals que han participat a les jornades tècniques.
 
La consellera Serret ha destacat des del Departament d’Agricultura "continuarem apostant i treballant conjuntament amb el sector en les polítiques que ja estem duent a terme i que han de donar més confiança i transparència als mercats i millorar l’organització i estructuració dels sectors de producció, que  en els darrers anys han patit severes crisis de preus".

La consellera ha fet referència a iniciatives com ara les circumscripcions econòmiques que s’han aprovat per a la fruita dolça, els observatoris de preus que s’estan impulsant per a la fruita dolça, el conill o la fruita seca, i els plans d’actuació que s’estan concretant amb el sector cunícola i el lleter.