Tensió a la Mariola entre un veí i un assistent social que no el va deixar entrar en una reunió

L'home va increpar el treballador i va tenir una trifulca amb un conserge

Redacció
18 de març del 2017
Actualitzat a les 9:46h
El barri de la Mariola ha viscut aquest divendres una situació tensa entre membres del col·lectiu "Mariola en Moviment" i els assistents socials que estaven en una reunió al local social del barri per tractar sobre un desnonament. Segons fonts de la Paeria, un treballador social va ser increpat per una persona de l'entitat, a qui no van deixar entrar a la trobada tot i que hi anava com acompanyant d'una persona afectada per un desnonament.

Va ser per aquest motiu que l'home, David Salcedo, va increpar els treballadors i va tenir una trifulca amb un conserge, un fet que ell mateix va reconèixer per bé que va indicar que va ser l'altre home el que va iniciar el forcejament.

En vista de la situació, la Guàrdia Urbana es va acostar fins al local, on hi havia una desena de membres del col·lectiu concentrats. El regidor de Serveis Personals, Xavier Rodamilans, va condemnar "qualsevol agressió personal i física". Per la seva banda, des del Comú de Lleida, va donar poca credibilitat a la versió de l'assistent social, tot i que va lamentar els fets.