Desestimada la querella de l'exdirector de l'aeroport d'Alguaire contra el seu acomiadament

Alberto López ha declinat fer valoracions tot i que assegura que recorrerà la decisió judicial

ACN
16 de març del 2017
Actualitzat a les 10:20h
Alberto López, a la dreta de la imatge
Alberto López, a la dreta de la imatge | ACN
El jutjat social número 1 de Lleida ha desestimat la querella de l'exdirector de l'aeroport Lleida-Alguaire, Alberto López, contra el seu acomiadament disciplinari per part d'Aeroports de Catalunya el 27 de juliol de 2016. López ha indicat que recorrerà la decisió judicial.

L'exdirector va presentar una querella judicial contra diversos responsables de l'empresa pública de la Generalitat Aeroports de Catalunya, incloent al secretari de Territori, Ricard Font, on feia referència a possibles delictes d'acomiadament improcedent, denúncia falsa i assetjament laboral.

El jutjat social de Lleida, però, rebutja que la direcció de l'empresa pública de la Generalitat assetgés laboralment López després d'haver-se oposat a pagaments que considerava injustificats a empreses que presten serveis a l'aeroport lleidatà. Avala així l'acomiadament "per motius disciplinaris" i sense indemnització de López que Aeroports va fer a través d'una carta en què li va atribuir "abús de poder" i un tracte "inadequat" als subordinats "deforma continuada en el temps".